Escoltar

Sol·licitud de comptes per a usar el CMS

Els comptes d'usuari per accedir a InfoGlue només es donaran a aquelles persones que hagin de gestionar un lloc web amb la imatge institucional de la Universitat.

Podeu trobar les següents sol·licituds a la pàgina de sol·licituds de l'Oficina Web de la Universitat:

  • Creació de llocs web nous amb la imatge institucional. Dirigida als responsables d'una unitat que vulguin un lloc web amb la imatge institucional de la UIB amb el gestor de continguts.
  • Permisos a editors de llocs web amb la imatge institucional existents. Dirigida als responsables d'algun lloc web amb la imatge institucional de la UIB dins el gestor de continguts i necessita donar permís a nous editors.
  • Revocació de permisos a editors de llocs web amb la imatge institucional existents. Dirigida als responsables d'algun lloc web amb la imatge institucional de la UIB dins el gestor de continguts i vol revocar permisos a editors.

Les persones que han de poder accedir a l'eina han de tenir obligatòriament una adreça de correu electrònic de la UIB (@uib.es). En cas que no la tenguin, una vegada que s'hagi rebut i processat la seva sol·licitud d'ús de l'eina, els apareixerà a UIBDigital l'opció per poder demanar un compte de correu corporatiu.

Quan s'hagi demanat i creat el compte es podrà accedir a l'eina.