Escoltar

Procés de publicació

A InfoGlue s’han de publicar dues coses diferents: el contingut i els nodes o pàgines. Per a publicar un lloc web és necessari que les dues coses estiguin publicades, sinó segurament no s’obtendrà el resultat desitjat.

El procés de publicació s’inicia quan un usuari decideix que el contingut o una pàgina ja estan complets i ho vol publicar al web. Quan això passa es canvia l’opció d’estat a “Publicat” que apareix a la part dreta de la zona principal de la interfície de l’edició de contingut i “cover site node”. Quan es faci sortirà una finestra de diàleg on es donarà l’opció de comentar aquesta passa i es podrà enviar a publicar directament o a la llista d’elements pendents de publicar, depenent dels permisos de l'usuari actual.

Si l’usuari no té permisos per a publicar la informació quan fa aquesta acció, el que ha de fer és enviar-ho per a publicar i serà el “publisher” qui després avisarà i podrà veure els elements que estan pendents de publicar i si escau els publicarà.

Una vegada que s’ha publicat l’element, l’editor podrà canviar l’estat a “En edició (Working)” i continuar fent feina en aquest element. El canvi d’estat no modificarà la versió publicada. Si es volen despublicar certes pàgines s’ha de clicar sobre el botó “Unpublish live copy”.