Escoltar

Modificació d'un node

Canviar la distribució de components de la pàgina

En crear un nou node i escollir una plantilla de pàgina, aquesta implica una distribució de components a la pàgina. Una vegada creat el node es pot canviar aquesta distribució (contingut, menú-contingut o menú-contingut-menú). Per a fer-ho es clica el botó dret del ratolí sobre la capçalera i es tria l’opció “Propietats” (Properties). Sortirà una finestra de diàleg i s’ha de canviar CSS_layout a la distribució de components que es vulgui per a aquest node. De moment es tenen definides menú-contingut, menú-contingut-menú o només contingut

Editar el contingut

Una vegada el node està creat podem modificar el contingut des de l’eina d’estructura clicant sobre la icona “Edita” (Edit)(img) . Sortirà una finestra amb l’edició del contingut.

Canviar el contingut

També es pot canviar el contingut que es té assignat actualment clicant sobre (Editar). Sortirà una finestra de diàleg igual que la d’afegir un nou node, amb la diferència que surt una paperera que serveix per a esborrar el camp del contingut associat i així poder posar-ne un de nou.