Escoltar

Currículum breu

Per publicar a la vostra fitxa web institucional un currículum breu heu d’afegir una entrada de text a l’apartat de curricul@GREC anomenat “Texts del Currículum”, amb el valor “Perfil (Fitxa web institucional)” al camp “Tipus de text”. Pensau que aquest text no es publica immediatament. Primer heu de trametre el vostre currículum a la institució i han de transcórrer un màxim de 24 hores per veure-ho finalment reflectit a la vostra fitxa.

Teniu en compte també que, encara que l’aplicació indica que la longitud màxima del text és de 4000 caràcters, els caràcters efectius que es poden introduir són aproximadament 3600, ja que hi ha caràcters no visibles que indiquen estils, paràgrafs, etc.

Si introduïu text provenint d’un document Word us aconsellam que ho aferreu i després esborreu el format, ja que això evitarà problemes de format que facin que el text també excedeixi la longitud màxima.

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos al correu electrònic grecarrobauib.es o a l'Oficina de Suport a la Recerca.

Si no teniu accés al curricul@GREC podeu publicar el vostre currículum breu a la vostra pàgina personal, amb els camps personalitzats que us ofereim per afegir seccions a la fitxa de PDI.