Escoltar

Interfície d'usuari

Interfície d'usuari de l'eina de continguts

  • Zona marcada en vermell. Àrea de navegació que mostra el repositori de contingut actual. Està estructurat en carpetes de manera jeràrquica com la que s’empra a un sistema de fitxers. Hi ha dos tipus d’elements carpetes i continguts.L’arbre està disponible com a HTML pur o com a un applet de Java. L’usuari pot canviar l’arbre a la part superior de l’àrea. També  es pot ampliar l’àrea de l’arbre cap a la dreta, si es vol. Per fer-ho s’ha de clicar sobre la fletxa que apareix a la part inferior dreta.Pel que fa a l’arbre de continguts tenir en compte que guarda l’estat d’expansió del mateix entre sessions. Això es tracta mitjançant cookies. Si es volen reiniciar les cookies i recarregar l’arbre hi ha el botó a la part inferior dreta d’aquesta zona (Reveal tree).
  • Zona marcada en blau. Àrea del repositori. Aquí es pot selecciona el repositori o site que vol administrar i l’usuari connectat té permisos. També hi ha el camp de cerca. Aquest cercador només ho fa en continguts i no en binaris com PDFs, imatges o altre tipus de fitxer. També permet fer substitucions. Per defecte ho fa dins el contingut seleccionat. Per veure més opcions clicau sobre el botó que pareix a la dreta del camp de cerca “Advanced”.
  • Zona marcada en cel. Aquesta àrea conté les diferents funcionalitats que ofereix l’eina. El nombre de botons dependrà de l’element seleccionat a la zona principal. Hi ha una fletxa a cada part de la barra per desplaçar-la i poder accedir a totes les funcionalitats que s’ofereixen a un moment donat.
  • Zona marcada en taronja. És l’àrea principal que emprarà la majoria de diàlegs i de funcions com a la interfície principal.